Evenemang

12Aug

Mangsveckan

Carl-Gustaf Severin och Simon Johansson
Tid
  • To 12 - Sö 15.08.2021
PlatsFrank Mangs Center
AdressKristinestadsvägen 884
TypAllmän
Det blir Mangsveckan i år igen. Närmare bestämt 12-15.8.2021. I år kommer vi ha två gästtalare från Sverige med oss. Vi siktar även på att ha en fysisk men Coronatrygg konferens. Programmet hittar du under menyn Nyheter.

Carl-Gustaf Severin (67 år) har sedan början på 80-talet rest runt som predikant och evangelist över hela världen, men är mest känd för sitt arbete i det gamla Sovjetunionen. Under sin 36-åriga tjänst har han fått se tusentals människor ta emot Jesus och hundratals församlingar har startats som en frukt av hans arbete. Just nu reser han runt i Skandinavien och har väckelsemöten tillsammans med Sebastian Stakset. Carl-Gustaf bor utanför Uppsala och är gift med Monika. De har fem barn och tolv barnbarn. På fritiden älskar han att segla.

Simon Johansson (35 år) är från Sundsvall, arbetar som pastor i Pingstkyrkan där och har studerat exegetisk teologi vid Johannelunds teologiska högskola i Uppsala (masterexamen 2020). Tidigare har han arbetat bl.a. som ungdomspastor och lärare i naturvetenskapliga ämnen. Sedan Jesus blev verklig för honom i 19-årsåldern har Simon brunnit för lärjungaskap och att få se Gud förvandla människors liv. Under årens lopp har han åkt på ett antal missionsresor, bland annat till Kenya, Filippinerna och Nepal. På fritiden tycker Simon om att umgås med människor, läsa böcker, titta på film och spela piano.